Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük a Medovarszki Farm honlapján! Internetes oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a tisztelt ügyfeleink, partnereink és látogatóink részére friss információkkal szolgálhassunk farmunk működéséről, mindennapjairól. Szeretnénk betekintést adni egy olyan gazdaság működéséről ahol elsősorban a minőség a cél.

 

Üdvözlettel:

Medovarszki András

mezőgazdasági vállalkozó

 

 

 

 

 

 

 
Aktualitások

 

 

 

 

 

 

Nyitóoldal
A farm története, alapítás

A farm alapjául szolgáló tanyát Vlcskó Mihály és felesége építette 1943-ban. Idős korukra való tekintettel 1986-ban adták el részünkre 1 kh összterülettel. A tanya 1986-tól családunk másodgazdaságának alapja volt, jövedelem kiegészítési céllal. A rendszerváltozás kapcsán és után kezdtük el céltudatos elképzelés mentén korszerű farmmá történő alakítását.

 

A fejlesztésre a tanya közvetlen közelében lévő földterületek megvásárlásával nyílt lehetőség. A fejlesztésben, a mai termelési méret kialakításában jelentős szerepe volt a 2003-ig tartó nemzeti agrártámogatási rendszernek, amiből pályázatok útján több menetben részesültünk.

A farm a jelenlegi formáját, kiépítettségét 2003-ban nyerte el. Vegyes majornak tekinthető, amelyben baromfinevelés folyik, központja a szántóföldi növénytermesztésnek, s otthonként szolgál tulajdonosainak.

 

 

1986-2011. Mozgalmas 25 év.

 

I. Fotóalbum: régi felvételek a tanyáról, környezetről, építkezésekről.

 

 
 
 
 
Nyitóoldal Bemutatkozunk Tevékenységeink Fotógaléria Elérhetőségeink
Készítette: Orig-Art